We hebben alle bijzonderheden over onze school netjes op een rij gezet.
Mocht u alsnog een vraag hebben, neem gerust contact op met school of maak een afspraak met de directeur Frans Baggen via het contact formulier.

Ouderparticipatie

28 september 2020
Voor de dagelijkse gang van zaken op school is hulp van ouders onontbeerlijk.
Ouders coördineren het ondersteunen door ouders van de tussenschoolse opvang (overblijven tussen de middag) en helpen in de klas en op het plein.

Ouders helpen bij het lezen, koken, bij extra activiteiten zoals het begeleiden tijdens excursies, feesten, het jaarlijkse schoolkamp en verrichten nog tal van kleine ondersteunende hand- en spandiensten.

Natuurlijk worden de lokalen, gangen, vloeren en het sanitair dagelijks schoongehouden door een schoonmaakbedrijf, maar om de leef- en werkomgeving van uw kind(eren) zo goed mogelijk te houden, organiseert de school daarnaast regelmatig schoonmaakochtenden/avonden, zodat het gebouw en de materialen zo schoon en fris mogelijk blijven.

Een of twee maal per schooljaar organiseert de school een klusochtend, waarbij ouders en leerkrachten goten schoonmaken, pleinen vegen, snoeien, schilderen e.d.

Aan het begin van het nieuwe schooljaar (eerste ouderavond) worden de ouders uitgenodigd in te tekenen op lijsten, waarop de verschillende activiteiten staan aangegeven. Ook tussentijds kan om uw ondersteuning worden gevraagd. Het zijn vaak hele gezellige gelegenheden om elkaar eens wat beter te leren kennen.

U bent van harte uitgenodigd hieraan bij te dragen.