We hebben alle bijzonderheden over onze school netjes op een rij gezet.
Mocht u alsnog een vraag hebben, neem gerust contact op met school of maak een afspraak met de directeur Frans Baggen via het contact formulier.

Rapportgesprekken

21 september 2020
In november en in maart ontvangt uw kind een rapport. Dit rapport is kindgericht geschreven en bevat gegevens rond de vorderingen, welbevinden en inzet van jullie kind. In de bovenbouw, vanaf groep 5, zijn er ook gesprekken waar de leerlingen voor zijn uitgenodigd. De leerling vertelt over zijn leerproces, samen met de leerkracht. Dit ligt helemaal in lijn met Eigenaarschap. In het kader daarvan schrijven de kinderen vanaf groep 5 ook een eigen leerling-rapport, waarin ze hun eigen ontwikkeling in beeld brengen. De school streeft ernaar om de kinderen zodanig te motiveren dat ze verantwoording nemen voor hun eigen werkhouding en inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. Indien er sprake is van gescheiden ouders, verzoeken wij beide ouders bij het rapportgesprek aanwezig zijn. Als dit niet mogelijk is, houden we met beide ouders apart een gesprek.

Het gesprek is met de leerkracht of in geval van duo's, 1 van de leerkrachten. Het gesprek duurt 15 minuten. Indien er vanuit de ouders of de leerkrachten behoefte is aan meer afstemming en overleg wordt een vervolggesprek gepland.