We hebben alle bijzonderheden over onze school netjes op een rij gezet.
Mocht u alsnog een vraag hebben, neem gerust contact op met school of maak een afspraak met de directeur Frans Baggen via het contact formulier.

Lesdag op de JVR school

21 september 2020

De school werkt met combinatieklassen: groep 1/2, groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8. 

Lestijden
De schooltijden zijn op maandag, dinsdag , donderdag en vrijdag van 8.45 uur  tot 15.00 uur. Op woensdag is de lestijd van groep 3 tot en met groep 8 van 8.45 uur tot 12.30 uur. De leerlingen van groep 1 en 2 hebben op woensdag geen les. De lunch vindt plaats op school tussen 12.30 uur en 13.00 uur. De leerlingen lunchen in hun eigen groep. De kinderen nemen zelf brood en drinken mee naar school. 

Begin en einde van de schooldag

Er is vanaf 8:30 uur toezicht op het schoolplein. De leerlingen kunnen dan tot 8.40 uur nog even met elkaar spelen op het voorplein. Om 8.40 uur gaat de bel en gaan de leerlingen zelfstandig naar de klas, zodat de leerkracht om 8.45 uur in de klas met de dag kan starten met de dagopening.

Leerlingen die te laat komen wachten buiten de klas onder toezicht van hun ouders/verzorgers op de daartoe aangewezen plek in de school (achter de glazen deuren) tot de dagopening afgerond is. Ze mogen dan om 9.00 uur de klas in.

Na schooltijd komen de leerlingen samen met hun leerkracht naar buiten. De leerkracht groep 1-2 draagt de leerlingen over aan de ouders of de naschoolse opvang. Vanaf groep 3 komen de leerlingen met de leerkracht zelfstandig naar buiten.